Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Aqua Tantan har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Vilkår for køb af bestillingsvarer

Nogle af de produkter vi sælger fra aquatantan.dk er bestillingsvarer. Det fremgår af informationerne om varen, når det er en bestillingsvare. Aftaler om køb af bestillingsvarer på aquatantan.dk er først bindende, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra Aqua Tantan. Det betyder, at når du vælger at lægge en bestillingsvare i indkøbskurven og herefter betaler, så er købsaftalen først indgået, når du har modtaget en e-mail fra Aqua Tantan med en bekræftelse på, at vi kan levere varen til dig. Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel, før varen er afsendt.

Betaling

Aqua Tantan modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB på webshoppen. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Hvis der mod forventning er udsolgt vare trækker vi ikke for denne vare, men redigere din vare ud af ordren.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Aqua Tantan bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Rabatkoder

Diverse rabatkoder kan ikke bruges på allerede nedsatte vare og fragt

Levering

Aqua Tantan afsender vare alle hverdage, og leveres indenfor 2-10 hverdage. Alt afhængigt af fragtmetoden.

Opnår du gratis fragt sendes pakken altid med Postnord,  (gælder ikke fisk)
Gratis fragt kan kun opnåes ved ordre over 599 kr og leveres kun gratis til adresser i Danmark, dog undtaget fiskforsendelse, til alle andre lande i Europa er der sat en standart fragt på 20 euro uanset om du bestiller et kilo eller et ton.

Levering til sverige

Vi sender til postnord pakkeshop for 59 kr og hjemmelevering til 79 kr, fiskeforsendele til Sverige sendes med UPS og koster 750 kr dkk, bor du i et område med hård frost om natten i vinterperiode anbefaler vi du venter med at bestille til det bliver varmer.

Levering af fisk

Vi sender fisk direkte fragt dag til dag. Vi leverer ikke til brofaste øer
Fragtprisen
100 kr plus 49 kr til pakkematerialer, fiskene sendes uden ansvar og du har pakken dagen efter den er sendt

Vi sender som udgangspunkt først på ugen. Når du modtager en mail om ordren er gennemført får du forsendelsen dagen efter. Pakken ankommer typisk mellem 8-18. Du vil ikke modtage et track and trace nr og fragtmanden sætter også bare kassen foran din hovedør

Er der problemer med dine leverede fisk?

Send en mail på info@aquatantan.dk hvis du oplever fejl i din ordre, vedhæft billeder af det,
alle billeder af dødsfald osv skal ske i original emballage dvs vores poser vi skal have billeder af hele posen og ikke kun fiskene.
oplever du dødsfald i forsendelse skal vi have det i at vide straks på mail sammen dag som du har modtaget fiskene

Levende dyr sendes kun på kundes eget ansvar.
Ved meget lave temp. f.eks minus 10 grader eller derunder sender vi kun ved kundes accept, ellers ventes der til det bliver en anelse varmere.

OBS: Overstående gælder kun i Danmark, skal der sendes til Sverige eller resten af Europa skriv til os og vi finder en løsning.

Levering af frostfoder

Bestiller du under 3 kilo er det på eget ansvar mht optøet vare

Vi leverer til hele Danmark, undtaget ikke brofaste øer.

Frostfoder-levering skal fra vores side af bestilles særskilt fra gang til gang, fra kunde til kunde og der kan derfor desværre ikke tilbydes frifragt ved køb over 599 kr, vi gør dog alt hvad vi kan for at få så lave priser så muligt på frostpakker. prisen er pt 75 kr og der er ingen dyre leverings tillæg, kassen med frost leveres på din hjemme adresse

Ved levering af frostfoder, må det forventes, at nogle frostplader kan være lettere optøet i kanten. Dette har ingen betydning, da vareren stadig er under 0 grader.

Levering af levende foder

  • Husk at vælge en pakkeshop der lang åbningstid også i weekenden.
  • Forsendelser til modtagelse hos pakkeshops skal afhentes på ankomstdag, da vi ellers ikke kan garantere kvaliteten, ligger pakken i længere tid er det på eget ansvar.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Aqua Tantan dækker ikke returneringsomkostninger.

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Aqua Tantan
Læskovvej 202
4632 Bjæverskov
CVR: 37270881

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtog pakken

Returneringsomkostninger skal du selv afholde vi udsteder IKKE returlabel.

Du skal inden for de 14 dag give os besked pr. mail på info@aquatantan.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret i mailen, der skal fremgå ordre nr. og navn i mailen

Varens stand, når du sender den retur

Alle dele af en vare skal returneres ved ombytning.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Ved returnering skal pakken sendes til

Aqua Tantan
Læskovvej 202
4632 Bjæverskov

Nægtelse

Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den på Posthuset/pakkeboks, vil der blive opkrævet et ekspeditions beløb på det beløb din fragt kostede. Vi modtager ikke pakker retur sendt pr. efterkrav, med frimærke eller uden omdeling. Du har selv ansvaret for at kontakte os ved retunering af beløbet.

Hvis en vare kommer retur til os, skal du selv sørge for at kontakte os og få den tilsendt igen, den fragt står kunden selv for…

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@aquatantan.dk

Persondata

Når du afgiver en ordre på www.aquatantan.dk skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer, dette skal vi skal bruge af oplysninger for at kunne levere din bestilling til dig.

Alle oplysninger, som Aqua Tantan registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Af hensyn til vores bogføring, skal vi gemme disse oplysninger i 5 år. Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller på anden måde overdraget til tredjemand.