fbpx

Ny reol med 60 akvarier i butikken

Ny reol med 60 nye fiskevarianter

Så er jeg næsten ved at være færdig med at fylde de 60 nye akvarier, som jeg har fået stillet op. De er nu ca. 80% fyldt op med en masse spændende varianter.

Først og fremmest kommer jeg til at udvide kraftigt med Corydoras-varianter. Nu findes der jo over 600 forskellige Corydoras-varianter, men hvis jeg kan få plads til 60, så vil jeg være rigtig glad for at have så bredt et udvalg :-).

Og herudover vil jeg også få en masse vildform af levendefødene, dvs. f.eks. guppyer og sværdrager.

Jeg har længe gerne villet have et større udvalg af vildform-fisk, da jeg er helt vild med de autentiske farver fra naturen, som disse fisk har. Så det kommer helt sikkert til at kunne mærkes, at der pludselig er 60 ekstra akvarier.

Husk at vi sender fisk hver eneste uge

Vi pakker alting godt ind, sender med en særtransport, fiskene ligger trygt og sikkert under transporten.

Selve posen med fisken lægges i en flamingokasse med avispapir, og her i den kolde tid lægger vi endda nogle varmeposer ned i kasserne, så fiskene har det lunt og godt.

Se alle levende fisk og maller her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *