fbpx

Sådan tilfører du CO2 til dit akvarium uden alt det dyre udstyr

Sådan tilfører du CO2 til dit akvarium uden alt det dyre udstyr

Når planterne i akvariet skal vokse sig store og stærke, er det en god idé at give dem gødning – eller alternativt give dem C02.

Det er ikke noget, jeg selv har gjort så meget i tidligere, fordi arbejdet med CO2-flaskerne godt kan være lidt besværligt, og fordi det også er en lidt større investering.

Men Dennerle Plants har opfundet noget helt nyt, der gør denne proces meget nemmere.

Her laver man nemlig sin egen CO2 via et nemt lille sæt. Ii stedet for trykflaske, boblemåler og andet udstyr, så får man et flaske med et sukkermix, og så tilsætter du kun almindeligt vand og et aktivt pulver, der også er i sættet. Og så begynder denne blanding simpelthen at danne CO2, som man kan tilføre sit akvarium.

Du slipper altså for at skulle betale for udstyret, og du slipper for at sætte dig ind i hele processen.

Starterkittet fra Dennerle Plants er lige til at gå til – og helt vildt smart. Indenfor kun et døgn er alting oppe at køre og klar til at levere CO2 til dit akvarium.

Og så er prisen også fornuftig.

Indholdet i startersættet virker i ca. en måneds tid, og herefter kan man tilsætte nyt pulver og så kører det igen. På et senere tidspunkt er det også muligt at købe et refill-sæt med både sukker og pulver, så man kan fortsætte med at bruge sit sæt

Find vores CO2-kits på shoppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *