fbpx

Brug Purigen op til 12-15 gange

Med og uden Purigen fra Seachem

Purigen er mit go-to vandfiltreringsprodukt. Og det er det af to grunde:

1. Du kan bruge den samme pose 12-15 gange.
2. Den omdanner ikke affaldsstofferne til nitrit og nitrat, hvilket gør behovet for vandudskiftning mindre.

Sådan regenererer du din pose med Purigen

Når de små kugler i netposen er helt mørke og du kan se, at de er helt slidt op, så tager du blot nettet op af vandet. Herefter lægger du det i en (1:1) blanding af alm. husholdningsklorin og vand i 24 timer. Til sidst skyller du det godt igennem med rent vand, og så kan du lægge det ned i akvariet igen.

Du vil nok lægge mærke til, at det ikke lugter så godt, når det er regenereret. Men det er altså helt normalt og ikke noget, man skal bekymre sig om.

Hvor ofte der er behov for at regenerere  afhænger af, hvor belastet din tank er. Er den meget belastet af forureningsstoffer er det måske hver måned, og har du et mindre akvarie er det nok nærmere hver 4. måned.

Uanset behovet er det en kæmpestor fordel, at man netop kan genbruge Purigen fra Seachem.

Lavt indhold af nitrit og nitrat

Herudover er det virkelig lækkert, at indholdet af nitrit og nitrat i tanken mindskes, når man bruger Purigen, for det mindsker igen behovet for at skifte vand i tanken. Og her kan man potentielt spare virkelig mange penge.

Jeg lavede faktisk et eksperiment med måling af nitrit og nitrat  ved brug af Purigen, der var virkelig interessant. Men det skal jeg nok fortælle om i et af de kommende nyhedsbreve.

Er du interesseret i at afprøve Purigen-produktet, så kan du se de forskellige størrelser nedenfor. Skal du have en lille pakke på 100 ml, så kommer kuglerne i en netpose. Men det er også muligt at købe det i større mængder, her skal man så lige huske at købe nogle filterposer ved siden af.

Tilbud

Filtermaterialer

Purigen 100 ml i pose

Original price was: 149,95 kr..Current price is: 139,00 kr..
Tilbud

Filtermaterialer

Purigen 250 ml løst

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Filtermaterialer

Purigen 500 ml løst

399,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *