fbpx

Dafnier og gammarus – de frysetørrede bestsellere

Dafnier og gammarus - de frysetørrede bestsellere

Vores udvalg af frysetørrede foderprodukter har altid været utroligt populært, og det er bestemt ikke uden grund. Især dafnier og gammarus er bestsellere da begge typer kombinerer rigtig mange forskellige fordele.

Frysetørringsprocessen fjerner al væske fra foderet, men bevarer samtidig det høje proteinindhold. Faktisk bibeholdes hele 95% af næringsværdien, hvilket gør det til et foretrukket valg blandt alle os med fisk.

En ekstra bonus ved frysetørret foder er, at den grundige frysetørringsproces eliminerer enhver bekymring for bakterier eller parasitter. Man kan altså være sikker på, at foderet er helt sikkert og sundt for dine fisk.

Hvad er gammarus?

Gammarus er en minireje, der lige passer i portionsstørrelse til at kampfisk og mindre akvariefisk kan gabe over den i én mundfuld. I og med den er frysetørret, så bibeholdes alle proteiner og næringsstoffer i rejen.

Hvad er dafnier?

En dafnie er en minikrebs, der indeholder rigtig meget farvestof af typen kitin. Det er godt for fiskene og hjælper til deres immunforsvar og fordøjelsessystem. Det er også et meget lille dyr, så i frysetørret form vil det passe til alle kødædende og altædende fisk.

Vi er glade for at kunne meddele, at vores udvalg af frysetørret foder henover sommeren vil blive udvidet med endnu flere varianter!

Se alt frysetørret foder her
Se alt frysetørret foder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *